I Festival S!SCÒMEDY (2023)

II Festival S!SCÒMEDY (2024)

Amb motiu del Dia Internacional de l’Humor, el dissabte 27 d’abril, el Festival Siscòmedy ens portarà quatre peces de teatre breu que es representaran en espais singulars del municipi: dos a Ribes i dos a Les Roquetes. Enguany hi haurà una gran novetat i és que l’autobús Siscòmedy et portarà d’un nucli a un altre tot veient un cinquè espectacle sobre rodes. Per tant, a diferència de la primera edició, amb la teva entrada podràs veure cinc espectacles en una mateixa tarda tot visitant espais dels dos nuclis del municipi.

El denominador comú del festival serà, de nou, la comèdia. Totes les companyies participants són professionals -vingudes d’arreu- i arribaran a Sant Pere de Ribes amb l’objectiu principal de fer riure a l’espectador! 

El desenvolupament del festival serà el següent: es realitzaran sis rutes, de les quals tres començaran des de Ribes i tres des de Les Roquetes. L’autobús retornarà als espectadors al nucli des d’on han començat la seva ruta. Els horaris d’inici de les sessions seran els següents:

Les Roquetes

17:15 h / 17:45 h / 18:15 h

INICI RUTA LES ROQUETES: TEATRE LA BÒBILA, ENTRADA PER L’EDIFICI ANNEX (C/ ROGER DE LLÚRIA, 14) 

Ribes

17:30 h / 18:00 h / 18:30 h

INICI RUTA RIBES: CASTELL

Volem que visquis una experiència sobre rodes! 

IMPORTANT: L’entrada inclou, a més dels espectacles, el trasllat en l’autobús privat del festival d’un nucli a un altre, així com la tornada al nucli inicial. A més, podràs gaudir d’un pica-pica al final de cada ruta. La durada aproximada de l’experiència completa és de 3 hores.

COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ: https://teatrelabobila.koobin.cat/siscomedy2024

Newsletter

¿Quieres recibir nuestras noticias? Déjanos tu correo.

Diseño: Artfy®